Draag als vrijwilliger je steentje bij aan het festival. We zoeken cinefielen met een hands-on mentaliteit. Iets voor jou?


Ieder jaar is CUT TO: GENT op zoek naar een team van gemotiveerde vrijwilligers in verschillende rollen om o.a. gasten te woord te staan, tickets te scannen, locatie management te doen, vragen te beantwoorden en toeschouwers opweg te helpen tijdens het tofste kortfilmfestival van het land. Er zijn genoeg manieren om je steentje bij te dragen. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een goed verloop van ons festival.

Ben je gepassioneerd door (kort)film, evenementen of social media? Wil je leuke nieuwe mensen ontmoeten en bijdragen aan een geweldig festival? Dan ben je zonder twijfel de persoon die we zoeken!

Competenties: vloeiend Nederlands en Engels kunnen praten is belangrijk • behulpzaamheid en vriendelijke houding naar de gasten • verantwoordelijkheidsgevoel • stressbestendig

Werktijden: je kan kiezen of je slechts 1 volledige dag of meerdere dagen wilt werken. Ga je voor een parttime of full experience?

Wij bieden: een leerrijke omgeving en een blik achter de schermen van een cultureel evenement • toegang tot alle filmscreenings en activiteiten • korting op tickets voor vrienden/familie.

Je kunt onderdeel van ons team worden door jezelf als de bliksem te registreren via het onderstaande formulier. Onze alumni vrijwilligers ontvangen een uitnodiging om wederom onderdeel te worden van het team 2022. Hopelijk tot gauw!Vul de vragenlijst in vóór zondag 11 september, om 12u ‘s middags.

Heb je nog vragen?
Contacteer ons via vrijwilliger@cuttogent.be


Partners & Sponsors
PartnCUT TO vzw
Sleepstraat 54, Ghent,
BE0782380521